Vul je gegevens in

Na het invullen van je gegevens kun je direct de brochure downloaden.

Je gegevens zijn veilig bij ons

Close

Stel je vraag

Vul je vraag in en ontvang z.s.m. antwoord van Janine.

Je gegevens zijn veilig bij ons

Close

Vul je gegevens in

Na het invullen van je gegevens kun je direct de brochure downloaden.

Je gegevens zijn veilig bij ons

Close

Stel je vraag

Vul je vraag in en ontvang z.s.m. antwoord van Janine.

Je gegevens zijn veilig bij ons.

Close

        Succesvol Business Coaching bedrijf starten? Ontdek de kansen en dowload de brochure

ActionCOACH is al meer dan 25 jaar de wereldwijde nummer 1 in Business Coaching. Wij hebben een aanpak ontwikkeld die werkt en met een netwerk van 1000+ Business Coaches weten wij ook hoe je een succesvol business coaching bedrijf opzet. Ben je ambitieus en op zoek naar een bewezen bedrijfsformule in de professionele zakelijke dienstverlening? Ontdek alle voordelen die wij te bieden hebben. Download de brochure en ontdek het zelf.

Laatste download op 03-12-2021

1.000+

Coaches wereldwijd

20.000+

Groeiende klanten

Compleet

ontwikkelde aanpak

ActionCOACH Nederland


ActionCOACH biedt een compleet concept voor een professioneel business coaching bedrijf met onder andere:

Bewezen verdienmodel

Step 1

Een bewezen succesvol verdienmodel met hoge marges en terugkerende verdiensten.

Een compleet coachingsysteem

Step 1

Een compleet en ready to go coaching systeem voor individuele coaching en groepscoaching.

Sterk en wereldwijd netwerk

Step 1

Een wereldwijd team van coaches die kennis en ervaring delen via een online netwerk en internationale congressen

Waarom ActionCOACH 


ActionCOACH is er voor ambitieuze ondernemers, senior level managers en high potentials die ‘business building’ het mooiste vinden wat er bestaat, hierbij anderen willen helpen en tegelijk zelf een top business coaching bedrijf willen opbouwen. Wij bieden een:

Schaalbaar business model

Wij bieden business coaching concept met meerdere inkomstenstromen, hoge marges en langdurige klantrelaties, en de mogelijkheid om jouw business coaching onderneming te laten groeien met een team van coaches.

Klaar om te starten formule

Onze formule is volledig ontwikkeld en bewezen succesvol in Nederland en Vlaanderen, en in meer dan 70 landen wereldwijd. Klaar om direct succesvol voor jou te zijn. 

Groot internationaal netwerk

Met een groot nationaal en internationaal netwerk bevind jij je in een omgeving waarin elkaar helpen en verdieping van je kennis centraal staan. Altijd in ontwikkeling.

“ActionCOACH draagt bij aan groei en persoonlijke voldoening"

Het allerbelangrijkst vind ik dat je de wens en het verlangen hebt om andere mensen te helpen. Om ondernemers te helpen het bedrijf op te bouwen dat ze verdienen zodat ze niet alleen hun zakelijke, maar ook persoonlijke doelen realiseren. 

ActionCOACH biedt de opleiding, de systemen, de ondersteuning, de gemeenschap, de ‘best practices’ om jou te helpen een succesvolle business coaching onderneming op te bouwen. Dat is meer dan zelf een coach zijn. Samen met ActionCOACH ontwikkel jij jezelf tot eigenaar van professionele business coaching onderneming die werkt met ondernemers en directeuren van MKB-ondernemingen en hun team. 

Het mooiste van ActionCOACH is dat je direct succesvol van start kunt gaan en dat je voortdurend in ontwikkeling bent. Je stapt in een rijdende trein waarbij het team van collega’s en de internationale kennisuitwisseling ervoor zorgen ervoor dat jij een onderneming opbouwt met impact.  

Janine Lie-A-Kwie

Wanneer pas jij bij ActionCOACH


ActionCOACH Nederland & Vlaanderen bestaat uit een actieve groep business coaches die ondernemers helpen groeien in Nederland en Vlaanderen. ActionCOACH is ruim 25 jaar de wereldwijde nummer 1 in business coaching. Omdat wij staan voor kwaliteit stellen wij eisen aan de partners met wie wij samenwerken. Zo blijft ons netwerk van hoge kwaliteit en dat biedt voordeel voor iedereen.

Een drive om te ondernemen

Step 1

Bedrijven (helpen) bouwen is wat jij absoluut het gaafst vindt om te doen. Je bent een generalist en je hebt een ‘growth mind set’. Je vindt het een uitdaging om een voorloper te zijn in de dynamische wereld van ondernemen en hierin zelf succesvol te zijn. 

Affiniteit met het MKB

Step 1

Je voelt je thuis bij kleine en middelgrote bedrijven en door jouw brede ervaring ben je een generalist die die in staat is het totale reilen en zeilen van een MKB-onderneming te overzien.

Breed georiënteerd

Step 1

Je hebt in het bedrijfsleven in verschillende disciplines ervaring opgedaan. Dit kan zijn in business development of als je al wat meer ervaren bent als CEO of C-level executive. Of je bent zelf ondernemer (geweest) en wilt deze ervaring nu gebruiken om anderen te helpen, terwijl je hiermee zelf een succesvolle onderneming opbouwt.

Je bent bereid te investeren

Step 1

Als ActionCOACH sluit jij je aan bij een bewezen formule die jou helpt om een succesvol ondernemer te zijn. Daarom ben je bereid om te investeren, zowel geldelijk als qua persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een investeerdersmentaliteit en je gaat voor een gezonde ROI voor je klanten, en voor jezelf.

Je hebt bewezen succesvol te zijn

Step 1

Je bent geen middenmoter. Wij werken alleen samen met mensen die meer dan gemiddeld succes nastreven, omdat jij ook jouw klanten gaat helpen echt succes te hebben. Jouw succes kan zijn in een baan of met je eigen onderneming.

Je gelooft in de kracht van samen

Step 1

De ActionCOACH formule heeft zich bewezen. De kracht van het ‘systeem’ gecombineerd met jouw ondernemerschap zijn de sleutels voor succes. Je ziet de toegevoegde waarde van een bewezen aanpak en een sterk team van gelijkstemde ondernemers als een groeiversneller.

Stel je vraag aan Janine


Als eigenaar van ActionCOACH Nederland & Vlaanderen sta ik graag voor je klaar om jou te helpen met al je vragen rondom het aansluiten bij ActionCOACH. Heb je vragen die op deze pagina niet beantwoord worden? Gebruik dan de button en stel ze gerust. Ik help je graag verder.

Contactgegevens: 1e Hogeweg 198 3701 HL Zeist 06 - 46363096 nederland@actioncoach.com